Geleneksel Ankara Gezisi

Atlas Eğitim Kurumları 4.sınıf öğrencileri , Sosyal bilgiler dersi yerel yönetimler konusu çerçevesinde, "Geleneksel Ankara Gezisini" gerçekleştirdiler. Ankara'nın manevi mekanları Hacı Bayram Veli Camii ve Tacettin Dergâhı ziyaretleri akabinde , Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet müzesi şeklinde hizmet veren 1.ve 2. Meclisi ziyaret ettiler. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni gezip görmenin mutluluğunu yaşayan öğrencilerimiz , dünyanın sayılı kütüphaneleri arasında yer alan, ülkemizin en büyük kütüphanesi konumundaki Millet Kütüphanesini ziyaret ederek kütüphane hakkında detaylı bilgi aldılar. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkililerinin kusursuz ev sahipliğinde, "Organik ürünlerin geri dönüşümü" ve "kompost gübre oluşturma evreleri" konularında bilgilenen öğrencilerimiz, kendilerine takdim edilen anlamlı hediyelerle çok mutlu oldular. Pek çok balık çeşitliliğine ev sahipliği yapan akvaryumu neşe ve ilgiyle dolaşan öğrencilerimiz, yoğun geçen günün ardından ailelerine ulaşmanın sevinciyle, ilk defa gerçekleştirdikleri il dışı gezisini tamamlamış oldular.